Головна » 2014 » Липень » 31 » Вже можна їсти кавуни
08:54
Вже можна їсти кавуни

М+ВАШ ПОРАДНИК

Вже можна їсти кавуни

Кавуни на ринках Житомирщини безпечні, а от із динями треба бути обережними, — говорять працівники лабораторій.

Сезон кавунів та динь в області розпочався ще на початку липня. Баштанні до нас привозять із Херсона, Миколаєва, Одеси. Кавуни, які постачаються для реалізації на ринки Житомирщини, від початку сезону і до нині відповідають вимогам щодо вмісту нітратів, однак у перших динях нітрати зашкалювали.

Обирати диню до свого столу лаборанти радять дуже ретельно і обов’язково цікавитися у продавця, чи є в нього експертний висновок, який підтвердить якість плодів.

Категорія: М+ Ваш консультант | Переглядів: 465 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації