08:54 Вже можна їсти кавуни | |
М+ВАШ ПОРАДНИК Вже можна їсти кавуни Кавуни на ринках Житомирщини безпечні, а от із динями треба бути обережними, — говорять працівники лабораторій. Сезон кавунів та динь в області розпочався ще на початку липня. Баштанні до нас привозять із Херсона, Миколаєва, Одеси. Кавуни, які постачаються для реалізації на ринки Житомирщини, від початку сезону і до нині відповідають вимогам щодо вмісту нітратів, однак у перших динях нітрати зашкалювали. Обирати диню до свого столу лаборанти радять дуже ретельно і обов’язково цікавитися у продавця, чи є в нього експертний висновок, який підтвердить якість плодів. | |
|
Всього коментарів: 0 | |