Головна » 2014 » Березень » 3 » Будуймо нову Україну разом. Не язиком, а конкретними справами!
16:56
Будуймо нову Україну разом. Не язиком, а конкретними справами!

Будуймо нову Україну разом. Не язиком, а конкретними справами!

Коли «Малинський бомонд» (група малинчан у соціальній мережі ВКонтекте) закликав усіх небайдужих взяти участь у суботнику і тим самим показати, що будувати нову Україну треба з себе, пропозицію прибрати фабричний парк, судячи з кількості коментарів на сторінці МБ, підтримало чимало жителів міста. Однак, як прийшов час брати до рук граблі, щітки та віники, бажаючих поменшало у рази. Хтось із присутніх на суботнику з цього приводу навіть пожартував: «Парк прибирати — не Леніна валити й не язиком ляпати!».

Але суботник все ж таки відбувся. Участь у прибиранні фабричного парку взяли група «Малинський бомонд», «Народна самооборона», танцювальна школа «Крок вперед» та небайдужі малинчани, жителі різних куточків міста. Хлопці та дівчата, чоловіки й жінки згрібали листя, замітали доріжки, білили дерева, фарбували лави, збирали сміття. Були й такі, що підтримували прибиральників морально.





Однак уже в понеділок на лавах у парку знову стояли пляшки від спиртного, собаки тягали пакети з непотребом, а вітер розносив папірці від цукерок.

Один із жителів вулиці Неманихіна, прилеглої до парку, наче у воду дивився, коли казав, що «порядку вистачить лише на кілька годин». Так воно і сталося.

Погодьтеся, з таким ставленням до самого себе та до свого міста нової України нам не побудувати!

P. S. Суботники організовуватимуться й надалі. Участь у прибиранні міста може взяти кожен бажаючий.

Категорія: Людина і суспільство | Переглядів: 2139 | | Теги: малин плюс, малин, новини малина, новини малинщини | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації