Головна » 2014 » Лютий » 5 » Світ починається з посмішки
15:13
Світ починається з посмішки

Світ починається з посмішки

Так писала у своїх працях Мати Тереза​​. Харизматична людина — кажуть про людей з відкритою посмішкою. І це дійсно так. Володимир Кириченко та Віктор Осадчук – фахівці-стоматологи. Їхня стоматологічна клініка нагадує художній салон. Тут пацієнтові легко налаштуватися на спокій та красу. Про роботу молоді фахівці говорять темпераментно, пристрасно, як про сенс життя.

Людина єдина істота на Землі, здатна посміхатися. Але її посмішка — відкрита чи загадкова, добра чи єхидна, радісна чи сумна неможлива без красивих і здорових зубів. Про те, як мати здорові зуби, сяючу білосніжну посмішку, кореспондент «ЗВ» говорила з Володимиром Володимировичем Кириченком та Віктором Вікторовичем Осадчуком.

— Вікторе Вікторовичу, ви з дитинства мріяли про стоматологію?
— Про що я тільки не мрів! Я був спокійною дитиною, захоплювався танцями, малюванням, легкою атлетикою! У той час, як мої однолітки хотіли бути льотчиками, космонавтами, я вирішив — буду хірургом!

— Мати гарну посмішку сьогодні не проблема?

— Так. Сучасна стоматологія стрімко розвивається, і давно відійшли у минуле страхітливі бормашини із неприємним звучанням, яких чи не кожен боявся у дитинстві. Новітні технології дозволяють безболісно лікувати зуби, протезувати, відбілювати. Головне, аби було бажання!

— Які послуги надає Ваша клініка?

— Ми займаємося профілактикою захворювань зубів та лікуванням. А також відбілюємо зуби, прикрашаємо їх декоративними камінцями. Кожен, завітавши до нашої клініки, може отримати безкоштовну консультацію фахівців.

Світ дійсно розпочинається з посмішки. І про це, в першу чергу, повинні пам’ятати наші пацієнти. Не забувати про гігієну та вчасно звертатися до стоматологів. Хоча б раз у півроку проходити обстеження.

Наша клініка розташована за адресою: м. Малин, вул. Фрунзе, 26В. Тел.: 097-943-98-15; 097-756-41-37.

Наталія РИБАЧЕНКО

Переглядів: 2811 | | Теги: малин, новини малина, малин плюс, новини малинщини | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації