Головна » 2014 » Травень » 30 » Прощання зі школою
17:27
Прощання зі школою

ПРОЩАННЯ ЗІ ШКОЛОЮ!

  Цьогоріч серед випускників міських шкіл — 23 медалісти. Тринадцять із них — учні Школи-ліцею №1 ім. Ніни Сосніної. У пятницю, 30 травня, у цьому навчальному закладу, як і в інших малинських школах, пролунав останній дзвоник. У випускників бриніли сльози на очах, адже позаду лишаються босоноге й безтурботне дитинство, шкільні друзі, вимогливі вчителі, недоспані ночі, невивчені уроки, довгоочікувані перерви, контрольні та екзамени. А попереду — доросле життя. Таке манливе і таке непередбачуване зі своїми екзаменами та іспитами.

Спостерігала за ходом свята і неймовірно раділа. Крим анексований, на сході країни — війна, Путін спить і бачить, як ділить Україну на шматки, а наші вчителі та учні — у вишиванках. Першачки із національними прапорцями та жовто-блакитними стрічечками й бантиками. У дівчаток на головах віночки. Навіть повітряні кульки — жовті та блакитні. Звідси, переконана, й розпочинається нове життя. З патріотизму, любові до своєї країни, нації, мови...

Серце раділо, коли після офіційної частини свята випускники співали Гімн України. І нехай знає Путін, що ми, українці, хочемо жити в Україні, на вільній землі, без поклонів царю-батюшці.

Завершився захід прощальним вальсом від випускників. А 402 група зробила для усіх присутніх на святі останнього дзвоника приємний сюрприз. Як сказав ведучий, справжній танцювальний вибрик. Розпочався сюрприз із звичайного традиційного вальсу, а потім пішов і рок-н-рол, і елементи брейку... Одним словом — здивували. Щасливої вам дороги у доросле життя, дорогі наші випускники!!!!!

Категорія: Офіціоз | Переглядів: 1652 | | Теги: малин, останній дзвоник, новини, цікаве | Рейтинг: 4.9/8
Всього коментарів: 3
avatar
0
1 =Caesar= • 11:10, 01.06.2014
Для розміщення відео на сайт(а саме на цю сторінку) просимо надати посилання на відео
avatar
0
2 =caesar2= • 08:55, 02.06.2014
Відео незабаром буде готове. І усі відвідувачі електронної газети Малин+ зможуть його переглянути. А поки що наберіться терпіння )))
avatar
0
3 Люба Фещенко • 19:17, 01.08.2014
Так коли відео буде?
avatar
Більше інформації