Головна » 2013 » Грудень » 5 » Відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції
13:28
Відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції
У суботу, 30 листопада, біля Малинського кооперативного ринку відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції. У заході взяли участь сільськогосподарські підприємства, приватники, фермерські господарства Малинщини та сусідніх районів. Ярмарок був проведений за ініціативи та за дорученням міністра аграрної політики України Миколи Присяжнюка. Організувало ярмарку Управління агропромислового розвитку Малинської РДА. Основна мета заходу — зменшення вартості сільськогосподарської продукції. Овочі, м'ясо, рибу, ковбасні вироби можна було придбати за цінами товаровиробника. Капуста коштувала 1 грн./кг, морква і буряк – 2 грн./кг, картопля – 1 грн./кг, жива риба – 14 грн./кг, м'ясо та сало – 25-30 грн. за кг. 
Свою продукцію на ярмарку представили 6 районів області. Коростенський – овочі та мед; Радомишльський – овочі та м'ясо; Черняхівський – ковбаси; Володар-Волинський – овочі; Брусилівський – птицю; Житомир – живу рибу. Чотири підприємства Малинського району пропонували зерно, м'ясо та комбікорм. Начальник управління агропромислового розвитку О.А. Фролков подякував усім, хто взяв участь у ярмарці сільськогосподарської продукції. І запросив брати активну участь у подальших ярмарках.

До речі, Малинський район щосуботи пропонує продукцію на ярмарках у Житомирі та Києві. Організатори заходу висловили подяку ПП Малишеву за надання місця для організації ярмарку та методисту районного Будинку культури Миколі Омельчаку за проведення заходу.

Працівники управління агропромислового розвитку Малинської РДА сподіваються, що подібні заходи проводитимуться на Малинщині й надалі. До участі у подібних заходах запрошуються всі, хто займається сільськогосподарською діяльністю.
Переглядів: 834 | | Теги: сільськогосподарської, ярмарок, продукції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації