Головна » 2013 » Грудень » 26 » ТОП «Замку Володарів»: самородки із народу
18:33
ТОП «Замку Володарів»: самородки із народу

Захоплення «рейтингуванням», укладанням різних ТОПів — найбагатших людей, найвпливовіших осіб, найчарівніших жінок, найсексуальніших чоловіків — набрало у нас останнім часом масштабів епідемії. 
У руках політиків, політтехнологів та різномастих, ласих на дешеву популярність і легкі заробітки соціологів це стало дійовим інструментом маніпулювання суспільними настроями і свідомістю, відволікання людей від гострих насущних проблем. Тепер частенько визначення переможців у різних сферах, вручення нагород, часто цілком незаслужених, відбувається за гроші та завдяки знайомствам. Маєш щось у кишені — зроблять тебе і відомим, і популярним, і най-най-най...
 
І рідко хто задумується, що поза усім цим «суспільним процесом» залишаються основні дійові особи нашої країни — рядові селяни, робітники підприємств, будівельники, водії, працівники офісів, культармійці, освітяни... Їх ви не знайдете, приміром,  у журналі «Forbes». Не побачите ні у ТОП-50, ні у ТОП-250. Не буде їх і серед нагороджених, або ж серед депутатів Верховної ради. Їх ніби не існує. Бал правлять зовсім інші. А скільки серед отих рядових, простих є талановитих і мудрих, справжніх майстрів, професорів, професіоналів своєї справи?
 
Щоб хоч якимось чином виправити цю явну несправедливість, ми впродовж останніх 365 днів майже у кожному випуску «Замку Володарів» розповідали вам, шановні читачі, про цих «рядових», «простих» трудівників із різних сфер, які відзначались не віртуальними, а конкретними справами у своїй роботі, нерідко унікальними і неповторними досягненнями. Цим, а також чудовими людськими якостями, вони заслужили нашу глибоку шану і повагу. 
 
У новорічному номері ми ще раз хочемо показати вам людей, справді дорогоцінних самородків із народної гущі, малопомітних, але таких талановитих. Поруч із ними ми їздимо у громадському транспорті, стоїмо у чергах на базарі, працюємо, живемо, але майже нічого не знаємо про цих людей. 
 
Започаткована сьогодні рубрика «Самородки із народу» стане постійною і в наступному році на сторінках газети. А потім ми спробуємо з вашою допомогою укласти з цих високодостойних людей свій ТОП «Замку Володарів».
Переглядів: 347 | | Теги: із народу, самородки, топ, Замку Володарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації