Головна » 2014 » Травень » 28 » МАЛИНСЬКІ ПАУЕРЛІФТЕРИ ЗНОВУ З ПЕРЕМОГОЮ!
09:58
МАЛИНСЬКІ ПАУЕРЛІФТЕРИ ЗНОВУ З ПЕРЕМОГОЮ!

МАЛИНСЬКІ ПАУЕРЛІФТЕРИ ЗНОВУ З ПЕРЕМОГОЮ!

   У суботу, 24 травня, у Житомирі відбувся обласний Чемпіонат з пауерліфтингу. Цей спортивний захід проходив як відбірковий до чемпіонату України, що має відбутися наприкінці вересня. 

Честь Малина на змаганнях відстоювали вихованці тренера МТЗ №1 Вадима Коростеля. І показали, до речі, непогані результати.

Учениця школи-ліцею №1 Ольга Власенко, наприклад, посіла перше місце у своїй ваговій категорії, залишивши позаду конкуренток, дівчат із факультету фізкультури одного з вищих навчальних закладів Житомира.  

Не менш вдалим був виступ ще однієї юної малинчанки, учениці школи-ліцею №1 та дебютантки у пауерліфтингу Віолети Кисельової. Незважаючи на юний вік, дівчині вдалося вибороти «золото» у жимі лежачи.

Учень ЗОШ №3 Іван Фещенко посів третю сходинку на п’єдесталі пошани і здав на третій дорослий розряд зі станової тяги.

Представник МТЗ №1 Олександр Суханов також порадував тренера своїм виступом. Молодий чоловік почав займатися пауерліфтингом не так давно, однак, якщо людина чогось прагне, то вона просто приречена на успіх. Саме це і довів на змаганнях Олександр. Суханов достойно конкурував з іншими спортсменами-важкоатлетами і виборов третє місце у ваговій категорії до 100 кг.

Світлана СОТНІЧЕНКО

На фото: наші пауерліфтери з тренером Вадимом. 
 

 


 

Категорія: Стадіон | Переглядів: 489 | | Теги: малин, спорт, новини, цікаве | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації