Головна » 2014 » Серпень » 12 » Дитячий майданчик: бути чи не бути
13:59
Дитячий майданчик: бути чи не бути

Дитячий майданчик: бути чи не бути

У соціальній мережі «Одноклассники» часто пропонують знайти кота на картинці. Ми ж пропонуємо вам, дорогі читачі, відшукати у цих хащах не кота, а… дитину. Скажете, тяжко? А мами й тата, котрі мешкають зі своїми дітками у п’ятиповерхівці по вулиці Приходька у Малині, роблять це щодня й по кілька разів. Справа в тому, що дитячий майданчик (саме так називається дві лави та пісочниця) розташований на прибудинковій території, за яку щомісяця жителі багатоквартирного будинку вправно платять гроші. До того ж, немалі. Однак з початку літа комунальники так і не спромоглися хоч раз викосити траву на так званому дитячому майданчику.

Тому батьки, хочеш-не хочеш, а просто змушені грати зі своїми чадами у схованки.

Аби з’ясувати, чому прибудинкова територія належним чином не прибирається, хоч плата з жильців справляється вчасно й сповна, люди пішли до міської ради та комунальників. Однак почули не зовсім втішну для себе відповідь. Мовляв, спробуйте навести порядок біля своєї домівки власними силами. Та чи вистачить у людей тих сил? Адже вони власними зусиллями і лави встановили, й пісочницю, пісок привезли… Тепер ще й мусять коси у руки брати? Ще й гроші за це платити?

Тим часом, як виявилося, некошена трава на дитячому майданчику — це ще тільки квіточки. Один із працівників КП "Благоустрій" "порадував" мам і тат такою звісткою — незабаром біля пісочниці зріжуть останні три берези, а на їхньому місці встановлять... газову котельню.

Така новина, зрозуміло, ще більше обурила жителів багатоквартирних будинків по вулиці Приходька. Де ж тепер гратимуться діти? З одного боку на дитячу територію наступають гаражі, подекуди двоповерхові. З іншого — газова котельня. Миритися з таким неподобством жителі вулиці Приходька не збираються. Котельня хоч і потрібна, кажуть люди, однак її можна перенести подалі від будинків і не зрізати нещасні три останні дерева біля дитячого майданчика. Таку думку жителі вулиці Приходька планують у письмовому вигляді донести до заступників міського голови. Як розвиватимуться події і чи зможуть батьки відстояти дитячий майданчик, ми обов*язково повідомлятимемо.

Категорія: Людина і суспільство | Переглядів: 693 | | Теги: цікаве, малин, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Більше інформації